Träna hos oss. Med oss.

Alltid bemannat med kompetent personal under öppettider.


Du som tränar hos oss har alltid möjlighet att få hjälp med din träning. Det är viktigt att varje pass är kvalitativt för bästa möjliga effekt och hållbarhet. Vi finns alltid nära till hands i Studion och rådgör dig gärna inom träning, hälsa, eventuella skador eller besvär.


Kom in i vår Performance Studio och träna själv, i mindre grupp eller med PC (Personal Coach).


Våra Precamps är populära. Det är träning i mindre grupp med Coach, med en specifik inriktning. Se nedan!


Preliving Paradise

 

Vill du göra en livsstilsförändring? Låt oss hjälpa dig.

Preliving Paradise är ett helhetskoncept som anpassas efter dig, dina mål och förutsättningar. Vi tror att hårt jobb under en längre tid är effektivt och framförallt hållbart över tid. Preliving Paradise innehåller såklart träning och kost, men framförallt personlig coachning, hållbara förändringar och mänsklig disciplin.

 

Vill du förändra något i livet så finns det många vägar att välja. När det kommer till vikt, fettprocent, bygga muskelmassa eller att ”omvandla fett till muskler” så har olika trender kommit och gått genom åren. Om vi tar det till botten så handlar resultatet i slutändan om disciplin. Sådan disciplin som är rimlig nog för att lyckas – för oavsett ditt slutmål så lever vi bara ett liv, och det kommer dagar, kanske flera dagar i rad, då man vill äta eller dricka något som inte står med i dietschemat. 

Uppstart av Preliving Paradise sker kontinuerligt och pågår enligt det individuella schemat som skapas efter din första träff. Konceptet går att utföra hos oss eller på distans.

 

 

Om du är intresserad och vill ha mer information kan du kontakta oss på mail eller 072-032 27 28


PrecampsSmall Group Training, max 4 deltagare/pass med en Coach.

Vi erbjuder tre olika typer av Precamps: Classic, Rörlig & Smätfri och Styrka och Teknik för löpare.


Bokas online, följ länken nedan.


Plats: Preliving Performance StudioPris: ingår i medlemsskapet Standard, Basic, Premium eller 200 kr/tillfälle.