Pris: 9 995 SEK


Utbildningsdatum 2020:
Täby: 22-24/10 + 19-20/11 

Basic Movements & Sports Medicine 1.0

5 dagar, 08:00-17:00I denna utbildning breddar vi våra anatomi- och biomekanikkunskaper som vi sedan applicerar praktisk i våra grundrörelser inom funktionell rörlighets- och styrketräning. Genomgång av vanliga smärttillstånd (artros, ländryggssmärta/trötthet, impingement etc) och idrottsskador (muskelbristningar, sträckningar etc). Avslutningsvis går vi igenom praktiska tillämpningar i olika grundrörelser/övningar för att effektivt och hållbart kunna applicera dessa på en klient med smärta/idrottsskada.


Denna utbildning lämpar sig bäst för dig som är Lic. Personlig Tränare, Leg. Fysioterapeut, Leg. Kiropraktor, Leg. Naprapat eller med annan fysiologi/tränarutbildning som grund.

Basic Movements & Sports Medicine 2.0

5 dagar, 08:00-17:00I denna vidareutbildning breddar vi våra anatomi- och biomekanikkunskaper ytterligare, som vi sedan applicerar praktisk i våra grundrörelser inom funktionell rörlighets- och styrketräning.


Genomgång av komplexa begränsningar och dysfunktioner som kan skapa smärta och kompensatoriska rörelsemönster. Vi går igenom praktiska tillämpningar i olika grundrörelser/övningar för att effektivt och hållbart kunna applicera dessa på en klient med smärta/idrottsskada, dysfunktioner eller kompensatoriska rörelsemönster.


Avslutningsvis dyker vi ner på djupet i programdesign och lär oss skapa träningsupplägg för dessa klienter!


Denna utbildning lämpar sig bäst för dig som gått Basic Movements & Sports Medicine 1.0.

Pris: 10 495 SEK


Utbildningsdatum 2020:Täby: 29-31/10 + 26-27/11